Codul bunelor maniere. Eticheta la restaurant. Capitolul 1. Ciorba cu păr.

- Nu vă supăraţi! Îmi aduceţi vă rog un pieptăn!...da, da...vreau să-mi pieptăn puţin ciorba că e cam ciufulită!
- Din olivieră lipseşte ceva! Şamponul!
- Vă supăraţi dacă îndoi cuţitul? Am nevoie de-o agrafă!
- Ciorba asta e cam rece! S-a stricat feonul?
- Vai ce drăguţă e! Muşcă?
- Flocii îi primim la felu' doi?
- Lipseşte o solniţă! Pe aia cu piper o văd, da' unde-i aia cu mătreaţă?
- O mai încălziţi puţin?...mi-e frică să nu racească cum stă aşa cu parul ud.
- Cred că o iau la pachet. Puneţi-o vă rog într-o căciulă.
- Bravo! Ciorba asta e Breton!
2019-01-28
de

Comentarii la articol:

Nici un comentariu, toată lumea e de acord!

Adaugă comentariu!

Articole asemanatoare:

Codul bunelor maniere. Eticheta la restaurant. Capitolul 2. Nota de plată.


S-a găsit autorul miturilor îmbrăţişate de părinţi încă din anii '60.


Ţiriac şi-a cumpărat 3 izolete.


Abonare posturi noi pe email.
Click aici.