Domeniul neurococi.ro a căzut pe mâinile mafiei plutelor.

Temuta mafie a plutelor, cunoscută şi sub denumirea de Sorcova Nostra, folosind metode specifice muncii de mafiot, a reuşit să preia controlul asupra site-ului neurococi.ro. Site-ul a devenit o adevărată cazemată a mafioţilor veniţi din toată ţara, parcarea acestuia fiind plină de plute şi sorcove cu care capii mafiei au plecat de-acasă.
Mario Pluzo, The Neurofather, cunoscut pentru cruzimea lui legendară, declară:
'Nu mai suntem pe vremea in care trebuia să-mi îndes vată-n gură ca să mă ia lumea-n serios. Acum pot să scriu aici pe site ce vrea puşca mea şi, dacă vreun mafioso nu se execută imediat, repercursiunile vor fi groaznice: voi dezciufuli o veveriţă!
Acum aşteptăm ca omul nostru de la Mediafax să publice ştirea şi apoi vom dezvălui pe site la ce mănăstire sunt moaştele lui Jimmy Hoffa.
Avertizăm populaţia să nu intre pe site-ul https://neurococi.ro deoarece vor fi loviţi, fără cruţare, direct la sinapsă!
Cei care au făcut imprudenţa să fie deja aici sunt rugaţi să ne trimită o copie faţă-verso după cardul de credit, că asta-i noua noastră politică cu privire la cookie-uri'
2020-02-20
de

Comentarii la articol:

Nici un comentariu, toată lumea e de acord!

Adaugă comentariu!

Articole asemanatoare:

O cruce la vremea ei face cât zece, sute, mii sau doi lei


Fenomen ciudat. Tot mai mulţi IT-işti cu bucile la vedere.


La nici 2 luni de la lansarea neurococi.ro, arialblack.ro a făcut prima ofertă de cumpărare.


Abonare posturi noi pe email.
Click aici.