Greșelile pe care le faci când fierbi orezul!

Majoritatea gospodinelor îl ţin în apă rece 30 minute apoi îl pun la fiert. Greşit!
Iată paşii necesari pentru un orez fiert, de bună calitate:
  • Orezul trebuie ţinut în ambalajul original, pe raftul magazinului. Puteţi să îl marcaţi uşor cu pixul, să se ştie că e orezul dumneavoastră. Dacă totuşi aţi greşit si aţi adus orezul acasă, asiguraţi-vă că este bine închis în cămară.
  • Nu puneţi multă apă la fiert! 2 linguriţe de ulei ajung!
  • Alegeţi 2 boabe de orez lung cât palma, de preferat din ceafă de porc.
  • Prăjiţi bine orezul pâna e fiert pe ambele părţi.
  • Lăsaţi-l 10 minute să se răcorească astfel încât atomii răi de orez să se metamorfozeze în atomi buni de colesterol.

Poftă bună!
2020-08-09
de

Comentarii la articol:

Nici un comentariu, toată lumea e de acord!

Adaugă comentariu!
Abonare posturi noi pe email.
Click aici.