În sfârşit Vama Veche va fi modernizată.

Numeroşi săteni din Costineşti au hotărât să se implice in modernizarea Vămii.
La proiect promit să participe faimoşii designeri costineşteni, neîntrecuţi în arta îmbinării termopanului cu OSB, transportatorii costineşteni, pentru care nu există secrete ale modului in care poţi obţine un vehicul cu pedale din câteva deşeuri feroase, pricepuţii comercianţi costineşteni care pot deschide un chioşc direct pe un turist încă de la gară, şi bineînţeles salvamarii costineşteni, în cazul în care au ghid şi nu coboară toţi în 23 August.
Iată ce ne spune un investitor din Costineşti, proprietarul a 12 tarabe cu de toate, 8 tonete cu porumb şi tequila, si 96 masinuţe cu pedale:
'Nu se poate nene..trebuie să-i modernizăm...aştia ne fac de râs! suntem in secolul douăzeci dă-o dreaq. Lipsesc chestiile elementare: N-ai unde să dai o păcănea... n-ai unde să-ţi măsori forţa loviturii de pumn ... comerţul e la pământ, turiştii se uită spre mare căutând în zadar chioşcurile din care să-şi cumpere măcar un box sau un briceag, amintire de la mare...ca să nu mai spun că după ce că muzica e proastă, mai e şi veche! Pur şi simplu ăştia n-au auzit de Smaili sau de Guţă! Facem frumos!..o să fie egzact ca în Costineşti: uite deja lucrăm la un mall exact ca ăla de pe 'foamei'..cu de toate: sala de jocuri Magnum, şaormărie, autoservire, bar şi ABC'
2019-05-02
de

Comentarii la articol:

Comentarii, huiduieli si injuraturi noi:

Meserieee ????????????


  Andrei

Şefu..când trebuia să ajungem?..că am plecat în 2 Mai şi văd că deja suntem în 23 August!


  Salvmarinu
Adaugă comentariu!

Articole asemanatoare:

Mii de vamaioţi dezamăgiţi după meciul Simonei! 'Parcă era vorba că se joacă pe iarbă!'


În faţa bisericii din Mamaia Nord care obturează o intersecţie şi priveliştea către mare se construieşte o nouă biserică care să o obtureze pe prima.


În sfârşit au apărut manelele care te ascultă.


Abonare posturi noi pe email.
Click aici.