Cont
boier

Supermarketurile nu numai că îţi iau temperatura la intrare dar au instalat dispozitive la ieşire care află exact cât mănânci.

Satiră/Pamflet
Supermarketurile nu numai că îţi iau temperatura la intrare dar au instalat dispozitive la ieşire care află exact cât mănânci.
Nu mai ai nici un secret! Deşi toata lumea discută despre faptul că ţi se ia temperatura la intrare, puţini au observat dispozitivele instalate la ieşire care află exact ce mănânci, cu ce pastă nu te speli pe dinţi, sau câte găuri vrei să dai în pereţi. Un simplu vânzător taie calea cumpărătorilor cu un dispozitiv discret cu bandă şi îţi scanează toate cumpărăturile sub pretextul că trebuie să le plăteşti. Datele culese de scanner sunt transmise instantaneu spre oculta mondială care stă şi se uită live la cumpărăturile tale şi se râde. Oculta se tăvăleşte pe jos de râs mai ales când cumperi produsele firmei Smântână care produce diverse sortimente cum ar fi: Danone, Pilos, Muller, Napolact sau Poiana Florilor, toate identice, obţinute în laborator prin încrucişări succesive ale aracetului cu chitul de cuţit. Cetăţeni, nu vă mai lăsaţi păcăliţi! Nu lăsaţi un simplu vânzător să vă calce în picioare drepturile. Conform convenţiei de la Pantelimon aveţi dreptul de a părăsi magazinul făra a opri la dispozitive, dacă înlocuiţi căruciorul pentru cumpărături cu haine largi, cu buzunare pe interior.
This article appeared first on neurococi.ro
Abonează-te la canalul nostru de Whatsapp!
...sau Telegram

Comentarii la articol:

Nici un comentariu, toată lumea e de acord!

Adaugă comentariu!
Abonează-te!
articole noi pe email
x

Articole asemanatoare:






x

Adauga comentariu


Ţi s-a activat neurococou? Posteaza articol!
Quantcast