Un start-up românesc lansează sprayul cu bani.

Notă: Puteţi naviga înapoi la pornache pentru că acest articol are un singur adresant: Ion Ţiriac.
Start-up-ul a fost gândit să deservească o piaţă foarte mică, practic numai pe Ţiriac.
Totul se bazează pe o idee extrem de simplă: sunt oameni (mai puţini de 2) pentru care volumul necesar pentru depozitarea banilor este o problema aşa că noua tehnologie permite îmbutelierea resurselor monetare la o presiune extrem de mare. Practic într-un spray standard de 150ml se pot presuriza până la 1 milion de dolari. Bineînţeles start-up-ul va pune pe piaţă butelii de toate dimensiunile: de la baxuri cu spray-uri de 150ml, pentru cumpărăturile de zi cu zi, până la ferme de tancuri cu volume de pană la 300.000 litri.
Imaginaţi-vă cât de comod va fi pt. domnul Ţiriac să plătească o maşină de exemplu. Doar scoate şpray-ul din buzunar şi şpreiază un puf sau două. Managerul firmei ne dezvăluie câteva date:
'Suntem la început, deci mai avem şi probleme, mai sunt unele lucruri de ajustat, dar e clar că vom câştiga şi noi un spray cu bani în urma acestei afaceri. Se ştie că domnul Ţiriac este mai zgârcit şi ne-a dat pentru probă câteva fise la presurizat. Cum încă procesul tehnologic este în dezvoltare am băgat presiune prea mare şi-acum domnul Ţiriac are un spray cu diamante.'
2020-02-17
de

Comentarii la articol:

Nici un comentariu, toată lumea e de acord!

Adaugă comentariu!

Articole asemanatoare:

Invazie de bancnote de 10 lei false. Neurococi te învaţă cum să le deosebeşti.


Turişti răniţi pe plajă de căderi de ghiuluri!


Mai mulţi creditori au luat cu asalt casa lui Nuţu, tuşind.


Abonare posturi noi pe email.
Click aici.