Cont
boier

Ziua Îndrăgostiţilor în pericol! Valentin internat în stare gravă după ce a băut toata noaptea cu noul său prieten, Dragobete.

Satiră/Pamflet
Ziua Îndrăgostiţilor în pericol! Valentin internat în stare gravă după ce a băut toata noaptea cu noul său prieten, Dragobete.
Deşi e de vreo 20 de ani în România, firavul Valentin, inventatorul culorii roz şi a inimii gonflabile, încă nu s-a acomodat cu specificul local, aşa că a răspuns pe loc invitaţiei primite de la un necunoscut care venise sa desfunde jiglerele şi să repare instalaţiile unor doamne de la el din bloc. Nimic nu i s-a părut suspect când a auzit întrebarea: - Ce faci coae? Totu' roz? Dai şi tu o bere? Părea simpatic noul său amic care zgâria cimentul trăgând după dânsul trusa cu sculă. Necazurile au început să apară la barul din colţ unde s-au apucat de băut. Nici nu apucase să bea o jumătate de bere că Dragobete rezolvase deja ţevăraia din bar şi bucătărie, le astupase gura unor fete mai gălăgioase de la mesele vecine, şi îşi deschidea a doua sticla de vodka. Până dimineaţă au băut cot la cot, doar instalatorul mai lipsea putin, din când în când, în interes de servici. Se pare că avea o afacere înfloritoare din moment ce veneau clientele cu conducta după ele şi-l deranjau de la masă. Valentin s-a trezit dimineata cu masa lipită de frunte şi nu-şi mai amintea decât frântura asta de dialog: - Ia zi coae...cu ce te ocupi? - Mă mir că n-ai auzit de mine! Sunt Valentin, specialist în dragoste! - Măăă...acu' că zici şi mă uit mai bine la tine...ptiu pe tine mă, da' ce semeni cu mă-ta!
This article appeared first on neurococi.ro
Abonează-te la canalul nostru de Whatsapp!
...sau Telegram

Comentarii la articol:

şi nouă ne-a lucrat la subsol...s-a cam supărat că erau instalaţiile vechi şi a zis că lui nu prea îi plac câlţii, preferă să lucreze cu silicon.


  Un grup de duamne
Adaugă comentariu!
Abonează-te!
articole noi pe email
x

Articole asemanatoare:





x

Adauga comentariu


Ţi s-a activat neurococou? Posteaza articol!
Quantcast