Cont
boier

Ca urmare a pandemiei şi războiului, specialiştii estimează că valoarea lui pi va depăşi curând pragul psihologic de 3,2.

Satiră/Pamflet
Ca urmare a pandemiei şi războiului, specialiştii estimează că valoarea lui pi va depăşi curând pragul psihologic de 3,2.
Nouriel Roubini, economistul care a prezis criza din 2008, a facut anunţul în urma analizei cursului constantelor, obesvând în ultimele zile, o creştere neobişnuită a valorii acestora: 'Parc-au înnebunit toate constantele...Plank, Dirac, Rydberg, Stefan-Boltzmann, toate au luat-o razna. Ce mi-e mie frică e că Zero Celsius a ajuns la -269 Kelvin şi iar vine Greta să ne scuipe că încălzim planeta. O pwlă! Nu e nici o încălzire...se vede clar că apa îngheaţă acum la 4 grade!' Autorităţile ne asigură că România este pregătită să facă faţă inflaţiei constantelor şi nu vor fi probleme. Raed Arafat, pentru neurococi: 'Pe plan national nu ne aşteptăm la probleme deosebite. Valorile constantelor Plank sau Stefan-Boltzman nu au nici o relevanţă în România! Nu le foloseşte nimeni! Singura constantă folosită este π, şi asta doar de elevii din clasa a VIII-a, la Evaluarea Naţională. Avem în vedere 2 abordări: ori vom comunica cursul oficial al lui Pi în dimineaţa examenului la matematică, ori vom da curs petiţiei semnate de peste 200.000 de elevi, şi vom stabili prin Ordonanţă de Urgenţă valoarea acestuia la 4! 4 fix!'
This article appeared first on neurococi.ro
Abonează-te la canalul nostru de Whatsapp!
...sau Telegram

Comentarii la articol:

pfuaii...nu ştiam de ce, cu acelasi compas, desenez cercurile mai mari


  pi tagora
Adaugă comentariu!
Abonează-te!
articole noi pe email
x

Articole asemanatoare:






x

Adauga comentariu


Ţi s-a activat neurococou? Posteaza articol!