Cont
boier

După 25 ani de căsnicie, un bărbat care nu avea voie sa iasă la o bere, nu mai are voie să întrebe dacă poate să iasă la o bere.

Satiră/Pamflet
După 25 ani de căsnicie, un bărbat care nu avea voie sa iasă la o bere, nu mai are voie să întrebe dacă poate să iasă la o bere.
S-au dus cei 25 de ani fericiţi în care Costel punea în fiecare week-end întrebarea 'Dragă, pot să merg la o bere cu băieţii?' şi primea în mod constant acelaşi răspuns: 'Nu dragă! Ce-ţi veni?!?'. Exact în seara în care aveau aniversarea nunţii de argint, soţia a revenit asupra deciziei din primăvara lui 1992, şi a hotărât: 'Costele, de azi nu mai ai voie să întrebi dacă poţi să ieşi la o bere cu băieţii. Îţi dai seama că m-ai exasperat în ultimul sfert de secol şi bunăvoinţa mea are şi ea limite!'. Costel, care de 25 de ani, la fiecare aniversare a căsătoriei, îşi ruga în zadar soţia să-i facă un oral, a mai încercat o dată: - 'Sigur vrăbioara mea! Am înţeles! Da' ce zici? ...îmi faci şi tu un oral?.. că e ziua noastră!' Soţia s-a gândit puţin, şi-a zis în sinea ei '..mă roagă asta de 25 de ani..copii îs mari ..hai ma să-i fac un oral'. Nici nu termină bine felaţia că se aude soneria. Costel se ridică într-un cot: - ' Muisto, vezi că sună cineva la uşă!'
This article appeared first on neurococi.ro
Abonează-te la canalul nostru de Whatsapp!
...sau Telegram

Comentarii la articol:

Nici un comentariu, toată lumea e de acord!

Adaugă comentariu!
Abonează-te!
articole noi pe email
x

Articole asemanatoare:






x

Adauga comentariu


Ţi s-a activat neurococou? Posteaza articol!
Quantcast