Notă: Puteţi naviga înapoi la pornache pentru că acest articol are un singur adresant: Ion Ţiriac.
Start-up-ul a fost gândit să deservească o piaţă foarte mică, practic numai pe Ţiriac.
Totul se bazează pe o idee extrem de simplă: sunt oameni (mai puţini de 2) pentru care volumul necesar pentru depozitarea banilor este o problema aşa că noua tehnologie permite îmbutelierea resurselor monetare la o presiune extrem de mare. Practic într-un spray standard de 150ml se pot presuriza până la 1 milion de dolari. Bineînţeles start-up-ul va pune pe piaţă butelii de toate dimensiunile: de la baxuri cu spray-uri de 150ml, pentru cumpărăturile de zi cu zi, până la ferme de tancuri cu volume de pană la 300.000 litri.
Imaginaţi-vă cât de comod va fi pt. domnul Ţiriac să plătească o maşină de exemplu. Doar scoate şpray-ul din buzunar şi şpreiază un puf sau două. Managerul firmei ne dezvăluie câteva date:
'Suntem la început, deci mai avem şi probleme, mai sunt unele lucruri de ajustat, dar e clar că vom câştiga şi noi un spray cu bani în urma acestei afaceri. Se ştie că domnul Ţiriac este mai zgârcit şi ne-a dat pentru probă câteva fise la presurizat. Cum încă procesul tehnologic este în dezvoltare am băgat presiune prea mare şi-acum domnul Ţiriac are un spray cu diamante.'
Comentarii
share on facebook

 Lista pieselor de pe noul album:
  • Lasă-mă domnule sculptor la mare.
  • Moşule ce boomer eşti.
  • Sună periculos, bagă dalta mai jos.
  • Dă-mi nopţile înapoi, pot genunchii să mi-i îndoi.
  • În garsoniera ta, ai pardosea, exact ca faţa mea.
  • Ia cu tine şi inima, inima mea, mai bagă-mi în ţâţe ceva material din ea.
  • Liberă la mare, am 8 grade la soare.
  • Prima iubire, ehei ce an...atunci mi-a dat Tinu primu' ciocan.
Şi bineînţeles piesa nr 9, pentru pe dimineaţă:
Constantine, Constantine,
Mă mir si ma uit la tine!
Ziua, noaptea prin pietroaie,
Păi să nu-ţi dai cu dalta-n coa*e
Si daca ma uit mai bine,
Constantine, Constantine,
Nu mi-ai lipit genunchii bine!
Comentarii
share on facebook

 Înfiinţată în primul mandat al lui Gheorghe Funar, ca o simplă zvonărie, topăria din Cluj a ajuns iată să domine piaţa topăriilor din România, şi nu numai. Angajaţii topăriei stau pe 4 schimburi pe wikipedia şi editează toate topurile de fiecare dată când cineva încearcă să le coreleze cu date oficiale, net inferioare datelor instuţiei clujene.
Prima misiune a zvonăriei a fost sa anunţe românii că Clujul a inventat un sistem infailibil de înmulţire a banilor: Caritas. Zvonul a fost atât de eficient că o treime din masa monetară a României (sursa BNR) a ajuns să fie rulată prin sistemul piramidal.
No! Apăi cum or dat buzna ţompălăii din restul ţării pe sistemul clujean, cum s-o gătat caşcavalu' şi-au rămas în curuţul gol. Le-au stricat clujenilor făbricuţa de făcut bani, că altfel merea şi în ziua de azi, şi Cluju era capitala New York-ului.
Comentarii
share on facebook

 Acum e clar pentru toată lumea că nu ei au fost primii aici!
Pe lângă ADN-ul de moldoveni care este majoritar, s-au găsit urme de ADN de spanioli şi englezi, dar cercetătorii ne spun că acest lucru este firesc:
'Dinozaurii obişnuiau pe atunci să vină în Ţara Haţegului pentru un trai mai bun. Nu existau culegători de căpşuni mai iscusiţi decât dinozaurii veniţi din Peninsula Iberică şi nici Brontozaure mai depravate decât cele venite din Insulele Britanice să stea pe lângă câte-un Tyranozaur local, pentru protecţie. Nemtudomozaurii în schimb stăteau hăt departe, în Asia şi nu putea ajunge aici că aveau picioare scurte şi mustăţi lungi care se încurcau în vegetaţie.'
Comentarii
share on facebook

 După scandalul Volkswagen (care măsluia testele de emisii de monoxid de carbon) iată ca o nouă dezvăluire aruncă în aer tot ce se ştia despre Greta Bioenergeta. Deşi monoxidul de carbon este mai toxic, dioxidul de carbon este cel vinovat de încălzirea globală. Nu putem decât să ne arătăm profund dezamăgiţi de poluanta Greta despre care toată lumea credea că are branhii în spatele codiţelor.
Specialiştii au concluzionat:
'Ne aşteptăm la ce e mai rău: este posibil ca domnişoara Greta să tragă chiar şi pârţuri!'
Comentarii
share on facebook

 Săpăturile din munţii Orăştiei au dezvelit un imens mormânt dacic pe a cărui placă se mai vede doar parţial o misterioasă inscripţie religioasă: 'La Botu Cal??ui'.
În acesta au fost găsite mai multe mese, scaune şi ulcioare precum şi un caiet de lut cu inscripţii aproape indescifrabile:
'16 beri aici băut, plăti-le-voi târziu, forţa fie cu voi, Yoda' sau 'Scorilo per Decebalus alocatius până Joi'.
Comentarii
share on facebook

 Azi dimineaţă am găsit pe frigider un bilet lăsat de câinele redacţiei, un drăgălaş Cane Corso. Mesajul lăsat de acesta va face fericiţi mulţi iubitori de comedie:
'Dragi tovarăşi, nu mai suport! De câte ori e acţiune mai faină pe serialul meu preferat, Big Bone Theory, apare pe la jumate felina lui Simon şi intru pe loc în depresie. Pentru că nu ştiu ce faceţi voi, când aveţi totuşi o constituţie prin care aţi putea scoate în afara legii asemenea monstruozităţi, m-am decis să iau problema în labă (nu râdeţi măgarilor) şi nu mă întorc până nu le rup fâşu' şi pisicii cretine şi mu*stului Simon'
Ce să zicem? Baftă man! Când te-ntorci ia nişte bere.
Comentarii
share on facebook

 Invenţia, cumpărată deja de Johnson & Johnson & Johnson, a intrat pe linia de producţie iar noile ob-uri vor disponibile din această vară atât pe litoral, cât şi în magazinele cu articole de menaj şi uz gospodăresc de pe întreg cuprinsul ţării.
Modelele 'Sensitive', de-un ţol, sau 'Light-Days' de 3/4 sunt realizate în înregime din cauciuc şi oferă o protecţie de 100%. Se aşteaptă un exod masiv al sirenelor din Marea Roşie înspre apele mai reci ale Mării Negre iar acest fapt va conduce la creşterea turismului pe litoralul românesc pentru că, nu-i aşa, cui nu-i plac simpaticele mamifere cetacee mai ales când au sfârcurile erecte?
In mediul rural se aşteaptă de asemenea vânzări importante către proprietarii de damigene.
Comentarii
share on facebook

 Comunitatea din Ditrău este în culmea fericirii.
Domnul Atila Csarba ne explică motivul:
'Da păi n-am ştiut că-s de-ai noştri, ţucu-le inima lor. Precis că ăştea la Bucureşti le-or ras musteaţa când or intrat în ţarul nostru şi noi nici nu ne-am dat seama că ie fraţii noştri! Acu e clar la tătă lumea, avem cu ce ne făli: avem încă două gabori mândri la noi în comună.'
Comentarii
share on facebook

 Profesorul Mărmureanu estimează că lunga perioadă de acalmie a trupei Taxi nu prevesteşte nimic bun:
'Energiile acumulate sunt imense. Nu pot decât să fiu extrem de rezervat mai ales că în ultimul timp s-a construit extrem de prost, şi-n blocuri se aude tot ce fac vecinii. Probabil vor fi mii de victime. Este esenţial ca populaţia să fie pregătită şi încă de la primele acorduri să se arunce repede sub o faţă de masă cât mai groasă.'

n.r. După ce am terminat acest articol am aflat că trupa Taxi a scos de fapt un album anul trecut. Nu putem decât să le mulţumim pe această cale vecinilor noştri pentru faptul că nu au pus botul la perpetuarea undelor trupei Taxi aşa că evenimentul nu a produs pagube la noi în bloc.
Comentarii
share on facebook
stiri & ziare online
Top