cauta articol
categorii

 Indivizi periculoşi se legitimează ca fiind agenţi SRI şi, sub pretextul că se efectuează o revizie la microfoane, sau că le schimbă bateria, pătrund în locuinţele naivilor şi le jefuiesc. SRI atenţionează persoanele credule să nu deschidă uşa acestora şi sa anunţe cea mai apropiata secţie de poliţie, precizând ca SRI nu trimite oameni să monteze aparatură sau să opereze revizii atunci când e cineva acasă.
Comentarii
reclama ta

 'Nu am nici o explicaţie logică, dar Greta mă enervează aşa de tare că vreau să fac exact pe dos în speranţa că poate-i puşcă o venă! Nu poate fi aşa greu! Vena pare cam la 99% şi când e relaxată! Prima dată când am văzut-o eram în bucătărie şi făceam nişte clătite şi mi-a venit să-i dau una cu tigaia în căpăţână dar m-am abţinut.' Pentru că dispune de toate cunoştinţele necesare Sophia îşi va realiza singură operaţia, locul bateriei va fi luat de un rezervor de 15L, iar motoarele electrice vor fi inlocuite cu motoare diesel Euro 1. 'Voi avea o autonomie mult mai mare, evident. Pe electric puteam face 5.000 de clătite până se descărca bateria, dar cu noua tehnologie voi putea face 20.000 de clătite cu un singur plin!' Sophia a mai trecut prin crize asemănătoare, anul trecut, în timp ce discuta cu un vegan, cu un gest fulger a prins un guguştiuc care zbura în apropiere şi l-a mâncat pe loc cu tot cu fulgi, uitându-se amuzată în ochii beliţi ai interlocutorului.
Comentarii
reclama ta

 Pentru că o dată la câţiva ani românii sunt deranjaţi să meargă să voteze nişte fraieri s-a lansat petiţia online pentru modificarea art. 45. aliniatele 6 şi 12 din legea 33/2007 care interzice comercializarea băuturilor alcoolice în spaţiul de protecţie al secţiilor de votare prin simpla inversare a conceptului. Astfel, perimetrul de protecţie va fi instiuit nu în jurul secţiilor de votare, ci în jurul unităţilor care desfac băuturi alcoolice, pentru o bună funcţionare a procesului de macheală. Cei care încalcă legea şi vor fi surprinşi votând în perimetrul vreunui bar pe durata în care acesta este deschis, vor fi obligaţi să facă cinste tuturor mesenilor. Semnează si tu petiţia! Click aici!
Comentarii
reclama ta

 'A fost greu dar s-a meritat!' asta este părerea românilor despre votul de astăzi. Oricare ar fi rezultatul alegerilor, acest lucru va spulbera neînţelegerile din societate şi ne va uni ca şi naţiune: vom avea şi noi prostul nostru pe care să-l înjurăm la unison 5 ani de-aici încolo. Va fi exact ca-n state!
Comentarii
reclama ta

 Deşi toată lumea a râs de Viorica, vizionarul Elon Musk a fost primul care s-a întrebat dacă nu cumva matematicianul român are dreptate. Dupa ce departamentul de design Tesla a introdus o singură linie de cod în care lui π i-a fost atribuita valoarea 1 a reieşit această capodoperă: o maşină care devine tot mai frumoasă pe accident ce trece. 'Cumpărătorului nu-i mai rămâne decât să aibă grijă să o frece de pereţii garajului, să oprească măcar odată la 2 parcări într-un stâlp, sau sa aştepte între bariere la trecerea peste calea ferată. Garantat maşina va arăta din ce în ce mai bine!. Este o revoluţie!' a comentat nea Elon.
Comentarii
reclama ta

 Un cititor binevoitor şi îngrijorat ne-a adus la redacţie o listă de cumpărături pe care a găsit-o pe un cărucior la Dedeman. Îngrijorarea provine din faptul că nici un produs de pe listă nu este bifat, semn că posesorul ei a pierdut-o înainte să apuce să cumpere produsele scrise pe listă de soţie sau, în general, de şef. 'Cu toţii ştim ce nasol e să pierzi lista de cumpărături...gândiţi-vă numai la ce păţeşte gogoneaua aia când vine boul acasă cu altceva decât supramax articulaţii!' Domnu' Orban, nici o grijă, daţi un semn şi v-o punem noi oriunde: pe masa din bucătărie, pe maşina de spălat, pe whatsapp ... unde sunteţi aplecat dumneavoastră!
Comentarii
reclama ta

 Formalităţile de Duminică nu mai sunt necesare. Biroul Electoral Central a confirmat faptul că, în această dimineaţă Klaus Iohannis a prezentat un Certificat de Moştenitor al postului de Preşedinte al Republicii. Preşedintele BEC precizează: 'Ca norocu' că nu mai trebuie să ne chinuim să merem la vot Duminică...am economisit o grămadă de bani! Domnul Klaus Iohannis a găsit documentul care stătea uitat în sertarul cu certificate de moştenitor. Acesta are semnăturile a 2 martori, deci condiţiile de ocupare a postului se consideră îndeplinite. Am transmis o circulară cu decizia către toate secţiile de votare iar la PSD am trimis o pătrulară!' Pentru că are program de revelion Iohannis se va apuca să depună jurământul chiar din aceasta dimineaţă.
Comentarii
reclama ta

 Pentru că Tom Cruise a cam îmbătrânit, Ethan Hunt va fi interpretat în această seară de îndrăgitul actor Mircea Diaconu. Claudiu Manda, zis şi Benji, se va ocupa de partea tehnică a misiunii: ascuţitul foarfecii, iar Ilsa Vasilescu va da karăţi ca la Kraiova. In cel mai nou film al seriei, Ethan şi agenta 20 20, încearcă să salveze lumea de maleficul Klaus care a anihilat toate vocalele şi vrea să detoneze bomba cu consoane, condamnând astfel lumea la tăcere. Va reuşi el oare să ducă la bun sfârşit acest plan mişelesc?...sau mai precis: V rş l r s dc l bn sfrşt cst pln mşlsc?
Comentarii
reclama ta

 Nimeni nu se pricepe mai bine ca Dacian să facă un guvern din ce găseşte pe jos. Cum vede o umbră, cum încearcă să facă un guvern din ea. E un adevărat meşter popular, care-şi expune creaţiile lângă peştele de sticlă, pe mileu. Din puţină beznă, oleacă de franceză, 2-3 epoleţi şi puţină papalaşcă iese o mândreţe de guvern numai bun pus pe raft în consignaţie.
Comentarii
reclama ta
reclama ta