Cu bustuleţul, o mânuţă şi picioruşele încă la căldurică CTP a lansat o serie de critici agresive către doamna Popescu şi personalul medical:
'Ce-i asta femeie? La asta-i zici tu naştere?!? .. concentrează-te, împinge...bagă zeamă! ..şi tu ce stai ca proasta? ..eşti moaşă sau fotograf..trage mai tare!..băi frate, numai proşti pe-aici.'
În zadar personalul medical i-a spus doamnei Popescu ' Doamna!..băgaţi-l repede înapoi!! ..trageţi , trageţi!', ba chiar au încercat să-l împingă pe chel la loc, era prea târziu. CTP ieşise deja şi urla 'băi incapabililor pe mine să mă puneţi în prosop Frottierex, nu în căcatu' ăsta aspru'
Comentarii
share on facebook

 Au auzit şi ei de Google, Facebook sau PornHub şi nu vor să se lase mai prejos aşa că s-au adunat, au luat nişte decizii, au facut nişte convenţii, s-au organizat, şi au realizat o reţea aproape la fel de bună ca originalul.
Trei săteni care au Tohanuri lucrează pe 3 schimburi ca Google Search Pedal iar prin convenţie pietrele rotunde au primit statut de 'Like'. Vrei să cauţi ceva pe VWW? chemi Search Pedal-ul de servici şi-i zici: am nevoie de reţeta pentru Calamari la Piastra con Pesto de Busuioc. În maxim 20 minute Google dă o tură la babele pricepute în ale bucatăriei şi întoarce rezultatele. Sătenii postează în fiecare zi pe wall-ul casei citate din Paler, Shakespeare sau Guţă, dau share la bagaboanda satului, sau fac schimb de like-uri.
Modulul PornHub este insă cel mai apreciat, şi a şi fost foarte simplu de implementat: au hotărât ca în Batrâna să fie interzise draperiile dacă în casă locuieşte o femeie mai tânără de 99 de ani. De regulă, după ora 23, tot satu' este la fereastră la tanti Marieta, o prospătură din '51.
Bineînţeles că nici satul Bătrâna nu a scăpat de problemele specifice unei reţele:
Google-ul de servici întoarce frecvent câte un 404 (Not Found), pentru că, nu se ştie de ce, în Bătrâna oamenii se incăpăţânează ba să moară destul de des, ba să plece unde văd cu ochii.
În urmă cu câteva zile s-au confruntat şi cu primul virus care a reuşit să pună un cearceaf pe geamul Marietei şi să-i umble la hardcore.
Comentarii
share on facebook

 Planul e simplu, aşteptările mari. Se va aprinde lumina numai atunci când un client va intra în magazin!
Acest gest simplu va fi suficient pentru a reduce cu 90% cheltuielile cu electricitatea. Managerul Bricostore ne explică:
'Nu ştiu ce e cu risipa asta! Era clar o lipsă de viziune a fostului manager, aşa că l-am chemat pe baiatu' de la Casa 1, i-am dat încasările din ultimele zile, şi l-am trimis la Dedeman să cumpere un întrerupător de frigider, de-ăla cu 12 lei, şi 2 lanterne ca să vadă personalul cât e ceasu', să ştie când trebuie să închidă. A fost mai greu cu montatu', că nu ştia nimeni principiul de funcţionare, dar am avut noroc cu o casieriţă de la Carrefour care l-a montat imediat. Fata de la garanţii o să ţină uşa cu picioru' până iese clientul, şi gata.'
Comentarii
share on facebook

 'E ziua micuţului Baygon von Raid Superkil, face 9 ani să merge şi el la şcoală, şi i-am promis că-i aducem un clovn.
O să se opreşte puţin circulaţia că avem o inţelegere la primărie cu domnu' Bobu, care ne-a înţeles şi ne-a dat autorizaţea, noi am mulţămit frumos, şi i-am lăsat amintire cleştele de falange. Am atârnat toţi popii din Catedrală frumos de clopot, că o să facem un grătar acolo şi dă bine la dizain, să fie frumos. Puteţi veni şi dumneatale, da' să-ţi aduci şi-un sac cu fermuar' in caz că se încinge atmosfera.'
.. parcă acestea au fost cuvintele purtătorului de cuvânt al famigliei timişorene, nu mai ştim foarte exact, că bateriile din reportofon s-au căcat pe ele.
Comentarii
share on facebook

 1. Ursus: uită-te în jur, dacă nu vezi un indian cu o maimuţă pe umăr, ia-ţi alta.
2. Carlsberg: daca eşti un danez penibil şi urât care stă toată ziua în fotoliu şi se laudă, probabil e bună.
3. Heineken: 400ml în loc de 500 ?!...bună, dacă îţi plac chestiile din care lipseşte ceva...de exemplu 20% ... sau mai concret: dacă ţi-ar plăcea să ai un penis cu 20% mai mic.
4. Berghenbier: bună, dacă scopul tău e să plantezi copaci, nu să bei bere.
5. Ciuc: E ok dacă nu faci ca-n reclamă: adică te duci înainte să-ti iei una.
6. Holsten: Foarte bună dacă umbli in armură! A nu se scutura! Ultimii stropi perforează metalul să ai şi tu puţină ventilaţie!
7. * Radler: se tratează într-un articol separat.
8. Becks: a băut cineva?
9. Corona: bună, dacă eşti într-un loc izolat şi nu poţi strânge destulă rouă.
10. Desperados: bună, dacă eşti disperat că n-ai găsit Salitos, care oricum nu e bună.
Comentarii
share on facebook

 'Folosind nişte algoritmi proprii, am reuşit să programăm robotul nostru cu Lene Artificială. L-am prevăzut şi cu un buton cu care putem face bypass pe modulul de Lene ca să-l trimitem după cico. Practic nu avem cum să pierdem, ceilalţi roboţi sunt cam creduli. Robotul nostru stă într-un colţ si fluieră (ca să nu pară suspect), face schimb valutar cu Bitcoin şi Ethereum, şi fură minerale de la roboţii inferiori care robotesc. Ne gândim chiar să-l punem şi pe liste la Europarlamentare, că are toate calităţile necesare.'

* Acesta este un pamflet, le urăm succes echipelor participante!
Aveţi grijă la echipa Lynx Robotics....e cinstită, dar îi place să fure!
Rock That Bot!
Comentarii
share on facebook

 Ca în fiecare an topirea zăpezi, dublată de ploile de primăvară, determină căderi de pietre pe Valea Oltului şi la Cotroceni.
Bolovanul purtat pe umeri de Iohannis se sfarmă încet-încet pe culoarele Cotroceniului, traficul pietonal desfăşurându-se cu dificultate din cauza dârelor de nisip şi pietriş.
Noroc cu anomalia spaţiu-timp din jurul bolovanului care face ca acceleraţia gravitaţională din proximitate să fie de doar 2 m/s² astfel încât apropiaţii au timp să se ferească de pietrele ce cad de la cei 2 metri de preşedinte.
Comentarii
share on facebook

 Cu ochii plini de lacrimi Jabba The Hutt s-a afişat astăzi pentru prima dată împreună cu fratele său geamăn de care s-a desparţit de mult, într-o galaxie îndepărtată.
'Ce să fac...ştiu c-a ajuns să arate ca o reptilă respingătoare, dar e fratele meu şi ţin la el şi aşa. A avut o viaţă grea sărmanul, în timp ce io mă distram cu prinţesa Leia şi-l trimiteam pe Chewbacca să-mi ia ţigări, el era şofer la Jedi Cosma'
Comentarii
share on facebook

 Veşti bune pentru studenţii români care credeau ca o să treacă numai în sesiunea de toamnă. La Bruxelles s-a hotărât ca România să treacă totuşi şi ea la ora de vară chiar dacă Raportul privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare a Fusului Orar a scos la iveală numeroase neregului în ţara noastră.
Raportul menţionează o anomalie in ceea ce priveşte scurgerea timpului în România:
În timp ce in vestul Europei trece o secundă, la noi stă o secundă. Populaţia s-a împărţit în 2 tabere: una susţine că secunda care stă în Romănia este cea care a trecut prin Germania, iar cealaltă afirmă că este o secundă lansată în România de pe un submarin rusesc la începutul anilor '50.
Cele 2 tabere stau deja faţă-în-faţă în piaţa Victoriei dar la ore diferite.

Ultima oră!
O a treia tabără începe să se concentreze în jurul redacţiei neurococi.ro, şi anume cei care au observat că în timp ce în România trece un Euro, în Germania intră un Euro.
Comentarii
share on facebook
stiri & ziare online
Top