Planul e simplu, aşteptările mari. Se va aprinde lumina numai atunci când un client va intra în magazin!
Acest gest simplu va fi suficient pentru a reduce cu 90% cheltuielile cu electricitatea. Managerul Bricostore ne explică:
'Nu ştiu ce e cu risipa asta! Era clar o lipsă de viziune a fostului manager, aşa că l-am chemat pe baiatu' de la Casa 1, i-am dat încasările din ultimele zile, şi l-am trimis la Dedeman să cumpere un întrerupător de frigider, de-ăla cu 12 lei, şi 2 lanterne ca să vadă personalul cât e ceasu', să ştie când trebuie să închidă. A fost mai greu cu montatu', că nu ştia nimeni principiul de funcţionare, dar am avut noroc cu o casieriţă de la Carrefour care l-a montat imediat. Fata de la garanţii o să ţină uşa cu picioru' până iese clientul, şi gata.'
Comentarii
share on facebook

 'E ziua micuţului Baygon von Raid Superkil, face 9 ani să merge şi el la şcoală, şi i-am promis că-i aducem un clovn.
O să se opreşte puţin circulaţia că avem o inţelegere la primărie cu domnu' Bobu, care ne-a înţeles şi ne-a dat autorizaţea, noi am mulţămit frumos, şi i-am lăsat amintire cleştele de falange. Am atârnat toţi popii din Catedrală frumos de clopot, că o să facem un grătar acolo şi dă bine la dizain, să fie frumos. Puteţi veni şi dumneatale, da' să-ţi aduci şi-un sac cu fermuar' in caz că se încinge atmosfera.'
.. parcă acestea au fost cuvintele purtătorului de cuvânt al famigliei timişorene, nu mai ştim foarte exact, că bateriile din reportofon s-au căcat pe ele.
Comentarii
share on facebook

 1. Ursus: uită-te în jur, dacă nu vezi un indian cu o maimuţă pe umăr, ia-ţi alta.
2. Carlsberg: daca eşti un danez penibil şi urât care stă toată ziua în fotoliu şi se laudă, probabil e bună.
3. Heineken: 400ml în loc de 500 ?!...bună, dacă îţi plac chestiile din care lipseşte ceva...de exemplu 20% ... sau mai concret: dacă ţi-ar plăcea să ai un penis cu 20% mai mic.
4. Berghenbier: bună, dacă scopul tău e să plantezi copaci, nu să bei bere.
5. Ciuc: E ok dacă nu faci ca-n reclamă: adică te duci înainte să-ti iei una.
6. Holsten: Foarte bună dacă umbli in armură! A nu se scutura! Ultimii stropi perforează metalul să ai şi tu puţină ventilaţie!
7. * Radler: se tratează într-un articol separat.
8. Becks: a băut cineva?
9. Corona: bună, dacă eşti într-un loc izolat şi nu poţi strânge destulă rouă.
10. Desperados: bună, dacă eşti disperat că n-ai găsit Salitos, care oricum nu e bună.
Comentarii
share on facebook

 'Folosind nişte algoritmi proprii, am reuşit să programăm robotul nostru cu Lene Artificială. L-am prevăzut şi cu un buton cu care putem face bypass pe modulul de Lene ca să-l trimitem după cico. Practic nu avem cum să pierdem, ceilalţi roboţi sunt cam creduli. Robotul nostru stă într-un colţ si fluieră (ca să nu pară suspect), face schimb valutar cu Bitcoin şi Ethereum, şi fură minerale de la roboţii inferiori care robotesc. Ne gândim chiar să-l punem şi pe liste la Europarlamentare, că are toate calităţile necesare.'

* Acesta este un pamflet, le urăm succes echipelor participante!
Aveţi grijă la echipa Lynx Robotics....e cinstită, dar îi place să fure!
Rock That Bot!
Comentarii
share on facebook

 Ca în fiecare an topirea zăpezi, dublată de ploile de primăvară, determină căderi de pietre pe Valea Oltului şi la Cotroceni.
Bolovanul purtat pe umeri de Iohannis se sfarmă încet-încet pe culoarele Cotroceniului, traficul pietonal desfăşurându-se cu dificultate din cauza dârelor de nisip şi pietriş.
Noroc cu anomalia spaţiu-timp din jurul bolovanului care face ca acceleraţia gravitaţională din proximitate să fie de doar 2 m/s² astfel încât apropiaţii au timp să se ferească de pietrele ce cad de la cei 2 metri de preşedinte.
Comentarii
share on facebook

 Cu ochii plini de lacrimi Jabba The Hutt s-a afişat astăzi pentru prima dată împreună cu fratele său geamăn de care s-a desparţit de mult, într-o galaxie îndepărtată.
'Ce să fac...ştiu c-a ajuns să arate ca o reptilă respingătoare, dar e fratele meu şi ţin la el şi aşa. A avut o viaţă grea sărmanul, în timp ce io mă distram cu prinţesa Leia şi-l trimiteam pe Chewbacca să-mi ia ţigări, el era şofer la Jedi Cosma'
Comentarii
share on facebook

 Veşti bune pentru studenţii români care credeau ca o să treacă numai în sesiunea de toamnă. La Bruxelles s-a hotărât ca România să treacă totuşi şi ea la ora de vară chiar dacă Raportul privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare a Fusului Orar a scos la iveală numeroase neregului în ţara noastră.
Raportul menţionează o anomalie in ceea ce priveşte scurgerea timpului în România:
În timp ce in vestul Europei trece o secundă, la noi stă o secundă. Populaţia s-a împărţit în 2 tabere: una susţine că secunda care stă în Romănia este cea care a trecut prin Germania, iar cealaltă afirmă că este o secundă lansată în România de pe un submarin rusesc la începutul anilor '50.
Cele 2 tabere stau deja faţă-în-faţă în piaţa Victoriei dar la ore diferite.

Ultima oră!
O a treia tabără începe să se concentreze în jurul redacţiei neurococi.ro, şi anume cei care au observat că în timp ce în România trece un Euro, în Germania intră un Euro.
Comentarii
share on facebook

 Singurul tocilar care a rămas în România (doar pentru a-şi termina studiile moca) a dat peste cap ieri seară facebook-ul cu urmatoarea postare:
'Abia aştept simularea la limba română de mâine. Mă simt pregătit!'
Atât a fost suficient să stârnească un tsunami de angry faces de la colegii din toată ţara care au lăsat berile, Counter-Strike-ul şi pornachele pentru câteva momente doar pentru a-l băga în seamă puţin pe neinspiratul tocilar.
Reacţiile elevilor au fost diverse:
Unii s-au bucurat când au auzit că azi e zi liberă şi nu trebuie să meargă la şcoală, alţii s-au panicat că li se incălzeşte berea până termină de scris tot ce au să-i spună papagalului care învaţă la limba română, iar alţii au răspândit vestea:
'Aide plm coae... testake la romînă...sper să pice pupăza din tei...parcă mai ţin minte ceva-ceva din Ozone'
Comentarii
share on facebook

 Entertainerii Orban (vornic PNL), Blaga (iluzionist PDL) şi Rareş B. (clovn de Cluj) ne-au prezentat lista cu ingredientele pregătite pentru concursul de cârnaţi ai Parlamentului European. Cu toate că fanii PNL aşteptau să fie ceva de-un salam de Sibiu, sau măcar de unu' săsesc, iată că lista cuprinde doar aceleaşi ingrediente folosite şi la fabricarea Parizerului Social Democrat.
Mulţi liberali dezamăgiţi au ajuns să se bazeze pe cârnăciorul lui Cioloş, făcut tot din porci şi şorici gros, dar cu condimente franceze, membrană germană şi, pe post de sfoară, cablu de microfon.
Comentarii
share on facebook
Top