cauta articol
categorii

 Aflăm din presă că există un cod pentru momentul în care Regina va pune curbă: Planul se numeşte „London Bridge“, iar atunci când Regina va ajunge după colţ, fraza care va fi folosită este „Lodon Bridge is down“. Am stabilit şi noi codul secret prin care vom anunţa moartea Reginei: Atunci când vei citi: 'Ne doare la patină!', să ştii că ne exprimăm profunda îndurerare privind decesul majestăţii sale, coana Elisabeta.
Comentarii
reclama ta

 În complexul de măsuri privind Strategia Naţională Pentru Creşterea Natalităţii, Guvernul pregăteşte o ordonanţă menită să readucă echilibrul în cupluri în perioada 1-8 Martie. În ultimul timp tot mai mulţi bărbaţi sunt tentaţi să cumpere ghiocei (3 la leu) pentru iubitele lor fără să conştientizeze la ce riscuri se expun. O vizită la medicul de familie şi completarea unui formular, devine general obligatorie pentru a putea cumpăra ghiocei din florării. Formularul (Anexa 1. a OG) cuprinde următoarele poziţii: - Sunt apt fizic să bat covoare. - Sunt familiarizat cu poziţia ghiocelului. - Sunt conştient că nu voi mai putea face sex în următoarele săptămâni şi va trebui să mă bazez pe propriile forţe. - Înţeleg faptul că, deşi privat de sex în luna Martie, pot deveni un fel de tată în luna Decembrie. - Am luat la cunoştinţă că cei mai frumoşi ghiocei sunt Orhideele.
Comentarii

 Iată că ceea ce era până acum semnătura clasică a instalatorilor a devenit de curând şi trăsătura altei categorii profesionale: IT-iştii. Specialiştii spun că acest lucru este normal, şi era de aşteptat să se întample celor care prestează munca de jos. 'M-am aplecat să rezolv o problemă pe care o avea un client la un site cu o cheie de 2048 biţi când am simţit pentru prima dată un curent rece la spate. Evident acesta este un semn că, din punct de vedere biologic şi profesional, am atins perfecţiunea. Regiunea funcţionează ca un cooler. Mă gândesc chiar să-mi montez un ventilator care să elibereze în încăpere aerul încins dintre buci.' povesteşte domnul Biliuşi, programator de bug-uri la neurococi
Comentarii

 25 ani, atât a stat uitată soluţia schiţată de Primul Ministru de la acea vreme, Nicolae Văcăroiu, pe un şerveţel găsit recent în biroul Vioricăi Dăncilă. A trecut neobservat atâta vreme pentru că stătea mototolit într-un sertar plin cu dopuri pe care doamna Dăncilă a vrut în sfârşit să-l golească pentru a face loc unor capace de borcane cu zacuscă. Finanţarea pentru imensa spirală de cupru necesara realizării investiţiei de la Cernavodă, va fi obţinută, la rândul ei, prin reorganizarea şi retehnologizarea unor silozuri pentru a produce ţuică.
Comentarii

 - Scutul Anti-Rachetă de la Deveselu va fi distrus de grindină. - Simona Halep nu se va califica în finala Eurovision. - O doamnă cu coasă va fi hărţuită de un bătrânel înarmat cu o seceră şi-un ciocan, măi dragă. - Dacian Cioloş va creşte în sondaje şi-atât. - Justiţia va capăta un pic de joc din balamalele termopanelor din Zambaccian. - La fiecare 2 români care vor afla ce înseamnă FCSB vor fi 3 care vor uita. - După ce vor afla că mătuşa lui Năstase este unchiul lui Koveşi, românii îşi vor da seama în sfârşit că joacă într-o telenovelă. - Zeul Găleţilor şi al Uleiului se va confrunta cu Zeul Umbrelelor Galbene. Bursa găleţilor se prăbuşeşte pe OLX. - Un elev român va caştiga Olimpiada Internaţională de Matematică în aceeaşi zi în care colegul lui de bancă va mânca un borcan cu muci, deci evenimentul va trece neobservat. - Clotilde Armand va plati publicaţii obscure să-i mai pomenească numele pe ici pe colo. (v-am tăiat chitanţa, doamnă)
Comentarii

 Produse Lidl, purtând însemnele unor branduri haioase ca pikok, pilos, lupilu sau milbona, au ieşit de pe linia de asamblare cu serioase probleme la sistemul de frânare. Consumatorii se plâng că produsele se deplasează cu viteză pe tractul intestinal, şi nu opresc deloc până la ieşire. În câteva minute experienţa culinară, digestia şi eliminarea iau sfârşit. Trebuie efectiv mâncate pe budă. Deşi iniţial reprezentanţii Lidl au negat, susţinând că în timpul anchetei s-au observat urme de frână pe lenjeria intimă a unor reclamanţi, ulterior au revenit şi şi-au asumat accidentul, rechemând la uzină produsele neconsumate. Pentru cei care au apucat să consume din produsele afectate au o recomandare urgentă: -Veniţi în Lidl la raionul de băuturi spirtoase, cumpăraţi şi consumaţi cât mai repede un produs la alegere. Acestea conţin o cantitate mare de Lichid de Frână!
Comentarii

 Fenomen extraordinar la #Ovidiu (Constanţa). La mai puţin de 3 luni de la inaugurarea statuii lui Ovidiu, realizată în întregime din piatră albă, porumbeii din zonă au început să se cace negru. Autorităţile căutau disperate soluţii pentru această problemă dar ajutorul a venit de unde se aşteptau mai puţin. Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, cunoscut publicului larg din România pentru expertiza lui cu zebre, papagali şi ciori, a venit cu un plan simplu, în doi paşi: 1. Se vor pune anticoncepţionale în grăunţe, deci în câteva luni porumbeilor le vor creşte sânii. 2. Se va pune silicon în grăunţe, sânii porumbeilor vor creşte şi mai mult, şi, nu-i aşa, unde aţi mai văzut voi zburând păsărici cu ţâţe mari?
Comentarii

 Iată câteva dintre opiniile semnatarilor: 'Domne păi noi nu folosim salteaua numa' să dormim pe ea..dă-o dracu' că de dormit suntem sătui. Cum pune soţia capu' pe Dormeo cum adoame, sau o apucă o migrenă...aşa nu se mai poate..să se facă domne' şi saltele cu recul ..de ce credeţi că a scăzut natalitatea?' 'În poziţia misionarului stau în spumă NASA până la coate..io nu ştiu ce fac ăia în spaţiu dar ştiu ce vreau să fac io aici, pe pământ...am şi io o misiune' 'Am găurit 4 saltele Dormeo până acum că îmi pierdeam partenera în Memory Foam.' există şi unii care sunt mulţumiţi cu modelul Dormeo: 'Nu ştiu ce are lumea, dar pentru mine Dormeo sunt excelente. Nu am parteneră dar, când vreau acţiune, Dormeo e acolo, e caldă, e adâncă...pur şi simplu poţi s-o f*ţi'
Comentarii

 Depresia românilor care se cred pe nedrept cei mai săraci europeni a venit ca urmare a unei greşeli de producţie. După ultimele cercetări s-a găsit cauza acestei psihoze colective: portofelele românilor sunt prea mari! Nam Tio Yau, managerul fabricii de protofele din provincia Guizhou a crezut că România e colonie Britanică şi a folosit sistemul imperial (1 inch = 2,5 cm) la darea in lucru a comenzii primite de la Dragonul Roşu. ' Când au văzut ce protofele au iesit pe linia de producţie toţi angajaţii au vrut să emigreze în România! Puteam să punem salariile din întreaga provincie in 2-3 protofele de-alea. De unde să ştiu eu ca România e colonie Franceză? Noi foloseam rebuturile să ne adăpostim când mergeam să campăm la un bambus cu muştar.' spune managerul.
Comentarii
cauta articol