Desi in ultimii ani patronii de baruri au reusit sa mentina o cotatie in jurul valorii de 900ml pentru un litru, prabusirea bursei i-a facut pe acestia sa zgârâie pe ţoi noua valoare pentru 50ml, si anume 40ml aducand, iata, un minim al cotatie pentru acest an (caderea inregistrata situandu-se chiar sub minimul inregistrat in perioada de Paşte, mai exact este exact aceeasi valoare ca cea inregitrata in perioada de sarbatori de iarna din fiecare an)
Comentarii
reclama ta

 Alaska -miscarea 'Baptism by Ice' incearca sa stranga fonduri pentru scopuri nobile....nu stim cat reusesc sa stranga dar putem face un calcul simplu: 5000 paricipanti (de la prima editie) inmultit cu:10 cm ( punem o medie de 10 cm ca sa dea rotund), vine cam 500 m de puţă stransă!..nu-i rau..unele muncesc o viata pentru asa ceva
Comentarii

 Cercetătorul nostru de servici a continuat experimentul şi a reusit chiar să fotografieze bacteriile periculoase care dispar atunci cand iţi faci semnul crucii. Se numesc neurococi cenuşii, umblă in gaşcă, şi sunt sensibili la cele sfinte. Bineînţeles, în cazul repetării experimentului cu un pahar de vodka, semnul crucii nu a scăzut deloc numarul de bacterii periculoase, deoarece acestea erau deja in paharul cu apă să se dreagă.
Comentarii

 Dacă în anii '80 era suficient să ai blugi, MTV şi o inimă care să bată, iată că noua generaţie îi preferă pe cei dotaţi cu un atriu mai mare. 'Am plecat din Club cu unu care părea să aibă inima bună, că aşa m-a învăţat mama... vai de capu' meu... ce să vă zic, am fost complet nesatisfacută! Păi simetrie-mi trebe mie?!? Cred că era jale in perioada interbelica, sau cum îi spune maică-mea, 'eighties'. Nu înteleg cum se distra ea pe-atunci fără iarbă, fără electricitate şi cu de-ăştia cu inima bună' se plănge Lory fără să potă să-şi ridice privirea de pe EKG-ul redactorului.
Comentarii