Fiecare român va trebui să scoată din buzunar cel puţin 100 de lei pentru a putea acoperi paguba. Dacă service-ul de la Bruxelles o va încadra la daună totală atunci suma va fi mai mare pentru că statul va fi nevoit să investească într-o pulă nou-nouţă cu care să facă pula autostrăzi, pula spitale şi de rest să ne dea muie.
Vestea bună e că şi fiecare român va primi o pulă nouă de la Mos Nicolae pe care va putea s-o plesnească de buletinul de vot.
Comentarii
share on facebook

 Practic cu seringa brevetată de Pfizer pot fi vaccinaţi 2 pacienţi cu o singură doză. La nici 2 ore de la anunţ, compania Gamaleya clamează o eficienţă de 399% a vaccinului Sputnik-V înzestrat acum cu un ac de 2m cu care pot fi injectaţi simultan 4 pacienţi cu o singură doză.
C.E.O.-ul Moderna a fost văzut cărând un ac de 3 metri deci este posibil ca recordul Sputnik-V să nu reziste până îţi faci o cafea.
AstraZeneca, rămasă cu seringa mică, anunţă că oricum vaccinul lor e şi mai bun, că nu contează cât de mare o ai, ci cum o foloseşti:
Pascal Soriot, CEO-ul AstraZeneca pentru neurococi:
'Datele furnizate de competitori sunt denaturate. După primul pacient acul se blegeşte şi nu poate penetra pacientul următor. Din acest motiv departamentul nostru de design a realizat cea mai jucăuşa seringă, aşa că ne facem treaba cu ea.'
Comentarii
share on facebook

 Guvernul pleacă urechea muzicală la cererea artiştilor. Pentru că cei 100 de artişti care au cerut bani de la guvern au de fapt bani de se cacă pe ei dar nu au deloc voce, acestoa le vor fi înmânate vocere. Vocerele vor fi executate din tablă cutată iar artiştii le vor putea folosi zgâriindu-le cu un cui pentru a-şi putea interpreta mai melodios repertoriul.
Loredana este exceptată în mod explicit prin ordonanta de urgentă deoarece vocea ei se aude suficient de slab de sub tencuiala groasă, ea primind în schimb fonduri pentru reabilitare termică în programul Casa Verde, prin care va fi placată cu polistiren.
Vestea proastă este că vocerele se vor acorda pe bază de buletin, deci este de aşteptat ca Smiley să cânte în continuare din păr.
Comentarii
share on facebook

 
 • Pentru că liechtensteinezii care se întorceau din vacanţe aveau nevoie de 4-5 încercări până reuşeau să intre în ţară, prin punctul de trecere a frontierei a fost scoasă o sârmă astfel încât un liechtensteinean care vrea să intre să poată fi tras cu sârma de ceilalţi liechtensteinieni rămaşi în ţară.
 • Un liechtensteinean a fost expulzat după ce a scăpat un obiect pe lat.
  De mici liechtensteinienii învaţă să scape lucrurile pe cant fiind singurii cetăţeni de pe planetă care ghicesc întotdeauna ce pică atunci când dau cu banul.
 • Liechtenstein este singura ţară în care Nintendo a lansat jocurile 2D care se joaca în front view.
 • În Liechtenstein nu se scrie de la stanga la dreapta, ci de jos în sus, practic cu literele suprapuse.
 • Siliconul este interzis în Liechtenstein deoarece există riscul să se reverse un tub întreg şi să sigileze ţara, astfel liechtensteinezii riscând să moară sufocaţi.
 • Liechtenstein este singurul stat din lume fără ţevi deoarece apa oricum nu are pe unde să curgă pe altundeva.
 • Ţara s-ar fi numit Liechtensteingesellschaftsuberscwartzholzenegger dar cel mai lung creion s-a terminat la primul g.
 • Când vor să se lăfăie, liechtensteinezii se suie câte 16 în lift şi închid repede uşile.
 • Anul trecut au pierdut 20% din teritoriu deoarece creta cu care îşi traseaza graniţa încă din 1719 s-a uzat puţin la vârf şi scrie cam lat.
 • În acest an s-a dublat producţia de energie electrică după ce statul a mai investit în 2 baterii AAA.
 • Liechtensteinul este singurul stat din lume în care suprafaţa se măsoară în metri liniari.
 • Liechtensteinezii iubesc peştele! În fiecare an merg să întoarcă peştele din lacul Gänglesee pentru ca acesta să nu se plictisească de acelaşi view.
Comentarii
share on facebook

 Procesul intentat României de Turcia la Curtea de la Haga s-a finalizat astăzi cu o sentinţă definitivă: Romania este obligată să plătească despăgubiri de 40 milioane de Euro, practic câte 50 euro pentru fiecare turc care a alunecat pe pardoseala udă din Lunca Bârladului în dimineaţa zilei de 10 Ianuarie 1475.
Deşi, imediat după ploaie, Regele Ungariei trimisese 5.000 de secui şi 1.800 de unguri să marcheze terenul conform standardelor europene, se pare că moldovenii, în frunte cu Ştefan cel Mare, ne-au făcut de râs şi au înlăturat toate panourile de avertizare de pe întreaga luncă.
Incidentul de la Podul Înalt este recunoscut drept cel mai viral eveniment din 1475, străngând într-o singură săptămâna peste 1 milion de like-uri, reacţii şi comentarii despre căzăturile turcilor. Din păcate majoritatea au căzut în paloş şi au decedat, cel mai probabil în spitalul din Vaslui din cauza infectiilor nosocomiale.
Comentarii
share on facebook

 Marele boier a prins azi tronu liber si a tunat către Marele Jude că fuge banu de la cetate daca-i lasa liberi pe unii care îndeamna pulimea la nesupunere.
'Românii trebuie să fie supuşi, unde ne trezim? Uite, săptămâna trecută, m-au sunat de la 'Wash&Go' şi-am stabilit că ne întâlnim azi ca să semnăm contractul pentru deschiderea în reactorul IV, atât de necesar economiei româneşti, a unui stand de şampon. Dar până au ajuns investitorii la mine în birou au văzut probabil cât de nesupuşi sunt românii, aşa că nici nu m-au salutat bine că au fugit înapoi la aeroport şi-au luat primul avion fără să întrebe măcar unde merge.'
Comentarii
share on facebook

 'Mi s-a arătat Isus în lift şi mi-a zis aproape tot ce se va întâmpla în 2021. Eu a trebuit să cobor la 2 aşa că poate mi-au scăpat 2-3 evenimente. Acum îmi pare rău că n-am mai stat dar sincer mi-a fost cam frică pentru că Isus apăsase tasta 9 si noi n-avem decât 8 etaje. Când m-am dat jos mi-a zis clar că am voie sa spun un singur fapt iar restul să le fac publice numai de ziua lui, în 2021. Deci, aşa ca un trailer, va zic că anul viitor Iliescu o să ia liftu' până la subsol. Deci se va strica liftul.'
Comentarii
share on facebook

 Doamna Min Chu a răbufnit nervoasă:
'I-am zis boului să-mi aducă nişte brânza din piaţa agroalimentară că voiam să fac macaroane cu brânză, să mâncăm şi noi ceva şi după aia să ieşim in oraş pentru o seară romantică la Carrefour să ne înmulţim. Dar bărbată-meu minte cu neruşinare că era închis la piaţă. Cine să fie aşa de tâmpit să închidă o piaţă agroalimentară? Chiar crede că sunt naivă. E clar că s-a dus la Lidl să se înmulţească cu casierele. Acu, în loc de macaroane cu brânză trebuie să-mi astup crăpăurile din pereţi cu Pilos că în 24 ore se întăreşte complet.'
Comentarii
share on facebook

 Precis o să sară unii conspiraţionişti să-şi dea cu părerea că un interval de timp mai scurt va duce la o aglomerare mai mare însă guvernul s-a gândit la toate: aglomerările se vor organiza online. Excepţie vor face doar cozile la famrmacii unde te poţi prezenta fizic daca ai declaraţie pe proprie răspundere conţinând motivul exact, ora şi destinaţia astfel încât să nu abuzeze lumea să meargă la coadă la farmacie numai aşa de divertisment: 'Sunt bolnav. E ora 12. Mă duc la farmacie'
Comentarii
share on facebook

 Lucrătorii HORECA vor să mulţumească cumva guvernului pentru sprijinul acordat prin programul IMM Invest aşa că vor pune p*lă de la p*lă pentru a acorda la rândul lor ceva compatibil autorităţilor.
Barmanul unui bar din Hunedoara explică iniţiativa:
'Ne-au pompat ăştia la bani că mi-e şi ruşine. Trebuie să le pompăm şi noi ceva înapoi. Ca să evităm birocraţia n-o să merem să depunem în bancă ci le vom acorda ajutoarele direct. Tot ceea ce trebuie să facă aleşii e să aducă într-un dosar plic cu şină fişa de la dentist, să n-aibă carii.'
Comentarii
share on facebook
Top