Arafat dă undă verde la schimbul de fluide corporale de ziua îndragostiţilor.

Arafat dă undă verde la schimbul de fluide corporale de ziua îndragostiţilor.
Bucurie mare printre milioanele de îndrăgostiţi din România. Viaţa reintră încet-încet în normal, însă mult mai civilizat. Ordonanţa prevede ca fluidele oferite la schimb să aibă afişată cantitatea, numărul de calorii şi preţul pe kil, precum şi termenul de valabilitate inscripţionat pe capac. Tanti Viorica, o îndrăgostită trecută de primele tinereţi, declară pentru neurococi: 'I-am pus lu bărbată-meu pe UPS 6 borcane de 3 L pline ochi cu fluide atent selecţionate că-i plecat săracu pă Londra să zugrăveşte palatele la ţiganii de acolo. Ieri am vorbit cu el pă Signal şi-i dădea săracu' cu glet la unu' Buchingăm.'
Articol din categoria Tânăr, frumos, liber

author

Comentarii la articol:

Nici un comentariu, toată lumea e de acord!

Adaugă comentariu!

Articole asemanatoare:

Ziua Îndrăgostiţilor în pericol! Valentin internat în stare gravă după ce a băut toata noaptea cu noul său prieten, Dragobete.

Ziua Îndrăgostiţilor în pericol! Valentin internat în stare gravă după ce a băut toata noaptea cu noul său prieten, Dragobete.
Deşi e de vreo 20 de ani în România, firavul Valentin, inventatorul culorii roz şi a inimii gonflabile, încă nu s-a acomodat cu specificul local, aşa că a răspuns pe loc invitaţiei primite de la un necunoscut care venise sa desfunde jiglerele şi să repare instalaţiile unor doamne de la el din bloc. Nimic nu i s-a părut suspect când a auzit întrebarea: - Ce faci coae? Totu' roz? Dai şi tu o bere? Părea simpatic noul său amic care zgâria cimentul trăgând după dânsul trusa cu sculă. Necazurile au început să apară la barul din colţ unde s-au apucat de băut. Nici nu apucase să bea o jumătate de bere că Dragobete rezolvase deja ţevăraia din bar şi bucătărie, le astupase gura unor fete mai gălăgioase de la mesele vecine, şi îşi deschidea a doua sticla de vodka. Până dimineaţă au băut cot la cot, doar instalatorul mai lipsea putin, din când în când, în interes de servici. Se pare că avea o afacere înfloritoare din moment ce veneau clientele cu conducta după ele şi-l deranjau de la masă. Valentin s-a trezit dimineata cu masa lipită de frunte şi nu-şi mai amintea decât frântura asta de dialog: - Ia zi coae...cu ce te ocupi? - Mă mir că n-ai auzit de mine! Sunt Valentin, specialist în dragoste! - Măăă...acu' că zici şi mă uit mai bine la tine...ptiu pe tine mă, da' ce semeni cu mă-ta!

Spune tu


Ţi s-a activat neurococou? Posteaza articol!