Cont
boier

Planul Bricostore de aducere pe profit a magazinelor Praktiker: pe uşile de la intrare vor fi montate întrerupătoare de frigider.

Satiră/Pamflet
Planul Bricostore de aducere pe profit a magazinelor Praktiker: pe uşile de la intrare vor fi montate întrerupătoare de frigider.
Planul e simplu, aşteptările mari. Se va aprinde lumina numai atunci când un client va intra în magazin! Acest gest simplu va fi suficient pentru a reduce cu 90% cheltuielile cu electricitatea. Managerul Bricostore ne explică: 'Nu ştiu ce e cu risipa asta! Era clar o lipsă de viziune a fostului manager, aşa că l-am chemat pe baiatu' de la Casa 1, i-am dat încasările din ultimele zile, şi l-am trimis la Dedeman să cumpere un întrerupător de frigider, de-ăla cu 12 lei, şi 2 lanterne ca să vadă personalul cât e ceasu', să ştie când trebuie să închidă. A fost mai greu cu montatu', că nu ştia nimeni principiul de funcţionare, dar am avut noroc cu o casieriţă de la Carrefour care l-a montat imediat. Fata de la garanţii o să ţină uşa cu picioru' până iese clientul, şi gata.'
This article appeared first on neurococi.ro
Abonează-te la canalul nostru de Whatsapp!
...sau Telegram

Comentarii la articol:

Nici un comentariu, toată lumea e de acord!

Adaugă comentariu!
Abonează-te!
articole noi pe email
x

Articole asemanatoare:




x

Adauga comentariu


Ţi s-a activat neurococou? Posteaza articol!
Quantcast