neurococi

Creare cont premium

Toate câmpurile sunt obligatorii, iar Gestapo va verifica persoanele pe care le ascunzi în beciApăsând butonul de mai jos îi învii un dujman lui Guţă.

Neurococi abonament premium: 2,00 €/luna ( conversia in lei se face automat )

Vei fi redirecționat la pagina PlatiOnline. Urmatoarea reinnoire: 18-May-2024

Datele de mai sus vor fi folosite numai pentru a vă procesa comanda, pentru a vă oferi versiunea fără reclame şi pentru a vă acorda acces la articolele premium, şi alte facilităţi ale site-ului inaccesibile vizitatorilor.

Abonamentul Neurococi Premium se poate plăti online cu cardul în siguranţă deplină. Cardurile acceptate sunt: VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Procesarea datelor de card se face exclusiv de către PlatiOnline. Pentru tranzazţii nu este perceput niciun comision suplimentar. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Tranzacțiile se fac în EUR. În cazul în care contul dvs este în altă valută se foloseste cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele Neurococi. Dupa efectuarea plaţii aveti acces imediat la articolele ascunse utilizatorilor fără cont premium. În cazul in care tranzactia este aprobata toate beneficiile contului premium sunt activate pe loc iar în cazul în care tranzactia nu este aprobata pe loc (are statusul "On Hold" si necesita verificari suplimentare de către echipa Plaţi Online) facilitatea de a posta un articol este dezactivată până la aprobarea tranzactiei de catre Plati Online Abonamentul poate fi anulat in orice moment prin folosirea linkului "Anuleaza Abonamentul" disponibil în contul dvs. Pentru perioada ramasa dintre momentul in care anulati abonamentul si pana la expirarea lunii deja achitate veti beneficia în continuare de avantajele contului premium. Tranzacția poate fi anulată în primele 24 de ore de la confirmare. Pentru anularea unei tranzacţii trimiteţi email la admin@neurococi.ro cu linia de subiect: "anulare tranzactie", sau contactati-ne telefonic la: 0735223533 de Luni pana Vineri între orele 09 si 16. Data trimiterii emailului, sau momentul apelului telefonic trebuie să fie în intervalul de 24 de ore de la efectuarea tranzactiei, în caz contrar cererea va fi ignorată. După anularea unei tranzacții, banca emitentă va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia. Suma va fi returnată integral, pe cardul utilizat la tranzacționare. Facturile aferente platilor dvs vor fi disponibile pentru vizualizare si download in sectiunea cont.
Sigla PlatiOnlinevisa and mastercard accepted
Neurococi Security Rating by Bitsight Technologies, a Moody’s Analytics Partner