Cont
boier

Dintr-o greşeală a unui funcţionar de la Bruxelles, o directivă UE a ajuns în Tennessee şi a fost împuşcată de populaţie.

Satiră/Pamflet
Dintr-o greşeală a unui funcţionar de la Bruxelles, o directivă UE a ajuns în Tennessee şi a fost împuşcată de populaţie.
Graba unei secretare, angajată a laboratorului de interdicţii de la Bruxelles, a făcut ca o directivă UE care avea ca destinaţie ceva ţări subdezvoltate din Estul Europei să ajungă tocmai în Tennessee/USA. De îndată ce au înţeles că documentul conţinea una sau mai multe interdicţii, mii de americani au deschis focul. Camionete pline cu simpatizanţi ai prafului de puşcă din Louisiana, Texas şi Illinois au ajuns şi ele rapid la faţa locului şi ocupanţii şi-au golit încărcătoarele în ceea ce mai rămăsese din Directivă. Unul dintre cei mai bine înarmaţi participanţi la festivitate ne spune care este problema: 'I don't know what 'mici' means, but I don't care! Who the fuck can tell me what i'm allowed to put in my own stuff? They better stay in Brussels, Korea with this kind of ideas...hey Jack!.. get more bullets and an Old no. 7 Tennessee Whiskey!'
This article appeared first on neurococi.ro
Abonează-te la canalul nostru de Whatsapp!
...sau Telegram

Comentarii la articol:

Nici un comentariu, toată lumea e de acord!

Adaugă comentariu!
Abonează-te!
articole noi pe email
x

Articole asemanatoare:


x

Adauga comentariu


Ţi s-a activat neurococou? Posteaza articol!
Quantcast