Deşi au băgat zilnic zeci de serii cu sute de clickuri, românii nu mai au putere să înfigă cuţitul nici în pâinea mai veche de-o zi. Mii de români hotărâţi să ia jugulara porcului în această dimineaţă au reuşit doar să-i zgârâie puţin şoricu' gros din zona gâtului.
Marcel, proprietar de porc, relatează:
'Io în fiecare an, de ignat, tăiam porcu'. Era cea mai frumoasă activitate legală pe care puteam s-o fac pe parcursul unui an. Anu trecut a fost prima data cand m-am luptat cu porcu, 2 zile şi 2 nopţi, parte-n parte. Bineînţeles cu pauze de odihnă. Nu mi-am dat seama că sunt slăbit, am crezut că am prins un porc din părinţi campioni, sau unul care-a mers la sală. Efectiv 2 zile i-am tot administrat doze de rapel la jugulară. Ca norocu ca anu ăsta am sărăcit în aşa hal că n-am avut bani să-mi iau decât un porc de 2 kile jumate, că mi-l şi fugăreau găinile prin curte, aşa că am rezolvat totuşi mulţumită tehnologiei: a încăput în cuptorul cu microunde. E mult mai mişto aşa şi e şi foarte amuzant să-l vezi cum se învârte tot mai mirat în cuptor. Mi-e şi milă de vecinu meu care e foarte bogat şi şi-a luat un porc de 200 de kile. Acu tre' s-aştepte să moară de bătrâneţe şi după aia să-l ducă-n sat la joagăr să-l felieze.'
x
Adauga comentariu
Ţi s-a activat neurococou?
Posteaza articol!