Patronul unui bar din Hunedoara a amenajat o sală de aşteptare pentru medicii care vor să bea ceva.

Patronul unui bar din Hunedoara a amenajat o sală de aşteptare pentru medicii care vor să bea ceva.
Asistentele şi doctorii strânşi în salonul fără geamuri sau aer condiţionat, se revoltă din când în când atunci când alţi clienţi intră peste rând direct în bar, dar se calmeaza atunci când ospătarul, cu deschizătorul de bere atârnat după gât, le zice: este o urgenţă! 'Am zis să ne ridicăm la înălţimea ofertei din lumea medicală... nu mai suntem pe vremea în care frizerul îţi scotea dinţii fără să treci prin sala de aşteptare. Ne-am adaptat, şi cu minim de efort, am amenajat aceasta sala de 12mp în care pot să răsfoaiască revista Beer Magazine şi pot să se joace cu halbe goale ca să treacă timpul mai uşor. Bonurile de ordine se dau zilnic în prima jumătate de oră de la deschiderea barului şi încep, fireşte, de la numărul 67. În curând vom deschide şi o sală de aşteptare pentru funcţionari care vor intra în bar pe bază de dosar cu şină şi timbru fiscal.'
Articol din categoria Tânăr, frumos, liber

author

Comentarii la articol:

Nici un comentariu, toată lumea e de acord!

Adaugă comentariu!

Articole asemanatoare:




Secretul barului cu terasa goală.

Secretul barului cu terasa goală.
În timp ce concurenţa bagă mii de waţi pentru a-şi încalzi clienţii zgribuliţi pe terase, patronul unui bar din Hunedoara a găsit o soluţie pentru a-şi umple barul în interior. Acesta relatează: 'În secunda 2 după ce s-a interzis fumatul au intrat in bar o multime de nefumatori sa-şi arate sprijinul pentru business. Au comandat cam o apă la 3 persoane, au plecat, şi de atunci nu i-am mai văzut. Timp de 4 ani mi-am ţinut clienţii afară în frig, ploaie sau zăpadă, ba chiar sub ciori căcăcioase. Înăuntru era exact ca un templu: intra lumea să se pişe. Ca norocu că a apărut nevastă-mea acasă cu nişte beţigaşe parfumate pe care le-a aprins şi imediat a început să pută în toată casa a mango. M-am orientat repede şi-am dat comandă în China de beţigaşe cu aromă de tutun. Acum treaba e simplă: dimineaţa pun pe fiecare masă o găleată cu beţigaşe aromate şi le aprind. În total cam 12 kile de beţigaşe. Într-un sfert de oră barul se umple de fum gros, şi o data cu fumul apar şi clienţii. Da' clienţi de-ăia jackpot. Oameni serioşi, care la o pungă cu alune beau 40 de shoturi de tequila şi apoi scot cuţitul să-şi taie felii de fum să-şi ducă acasă. Totul e legal, nu fumează nimeni, din când în când mai vomită câte unu mai sensibil, exact ca pe vremuri. Problema e că a apărut un pulete de nefumător care a comentat şi-acu strânge semnături pe petitiionline să interzică şutul în cur.'


Spune tu


Ţi s-a activat neurococou? Posteaza articol!
facebook
twitter
reddit