Cont
boier

Şoferul autocarului filmat conducând cu viteză în timp ce folosea telefonul mobil face lumină în acest caz printr-o postare pe facebook.

Satiră/Pamflet
Şoferul autocarului filmat conducând cu viteză în timp ce folosea telefonul mobil face lumină în acest caz printr-o postare pe facebook.
'Da' ce?..eu am condus?!? Ce să zic.. habar n-am avut că eu eram la volan! Oamenii ăştia sunt inconştienţi dom'le..mă pun să conduc autocaru când nu sunt atent...bine că nu s-a întâmplat vreo tragedie! Stăteam liniştit pe Whatsapp şi a apărut toată povestea asta..dumneavoastră cum v-aţi simţi dacă cineva v-ar pune să conduceţi autobuzu acum, în timp ce staţi pe facebook? Nu cred că mai stau la firma asta că nu e prima dată când am probleme cu ei. Săptămâna trecută stăteam liniştit cu laptopu la o masă rotundă când, ţuşti, i-a sărit airbagu' şi mi-a distrus laptopul personal, dar nu m-a despăgubit nimeni! Acum mi-am adus PC-ul de-acasă şi in fereastra din dreapta jos mă văd pe mine de pe webcam ca să-mi dau seama dacă eu conduc ca să ştiu să trag pe dreapta.'
This article appeared first on neurococi.ro
Abonează-te la canalul nostru de Whatsapp!
...sau Telegram

Comentarii la articol:

Nici un comentariu, toată lumea e de acord!

Adaugă comentariu!
Abonează-te!
articole noi pe email
x

Articole asemanatoare:






x

Adauga comentariu


Ţi s-a activat neurococou? Posteaza articol!
Quantcast