Ciorbele de burtă au fost recent retrase din categoria 'bunurilor mobile prin anticipaţie' devenind astfel obligatorie înscrierea lor în Cartea Funciară. Preţul acestora a crescut atât de mult încât sunt considerate bunuri imobile, iar deţinătorii vor trebui să întocmească documentaţia cadastrală pentru întăbularea lor. Documentaţia de cadastru se întocmeşte de către un expert autorizat pe baza unei ridicări topografice în sistem stereo 70, care trebuie să conţină poziţionarea morcovului şi a fideluţelor de burtă precum şi delimitarea suprafeţei ciorbei.
Vestea a fost primită cu entuziasm de clujeni, care până acum erau puşi in imposibilitatea obtinerii unui credit imobiliar pentru a achizitiona o ciorbă.
Primăria Cluj a şi anunţat programul 'Prima Ciorba', prin care tinerii căsătoriţi vor putea obţine un credit garantat de municipalitate pentru achiziţia unei ciorbe în Floreşti.
Un cuplu prospăt căsătorit, pentru neurococi:
'Era şi timpul să se facă ceva şi pentru noi. Ne-am rezervat o ciorbă la un restaurant cochet de pe strada Balastierei. Toate actele sunt gata, proprietarul restaurantului mai trebuie să obţină doar certificatul energetic. Am ales o ciorbă din clasa energetică C care e mai ieftină pentru că e foarte rece. Practic primim o felie.'
x
Adauga comentariu
Ţi s-a activat neurococou?
Posteaza articol!
Schimb ciorbă Rădăuţeană edificată în August, volum util 200ml, încălzire din pardoseală, 2 aripi şi un morcov, asezonată cu usturoi adus la comanda din Spania cu ciorbă de burtă plus diferenţă. Comision agenţie 5%. Cer şi ofer seriozitate!
Pablo El Ciorbar