Sibiceanu, restaurantul care deţine Preşedinţia Consiliului Suprem al Restaurantelor din Deduleşti, cunoscut şi sub numele de G5 (Sibiceanu, Beby, Sat Boss, Cicicu Undog şi Comdivers) a hotărât să acorde distincţia "3 Cuie Deduleşti" anvelopelor Michelin.
Sectorul de drum de pe Dealu Negru este considerat pe bună dreptate cea mai avansată pistă de testare a anvelopelor la frânare. Nimeni nu ştie mai bine decât Sibiceanu sau Sat Boss comportamentul diferitelor mărci de anvelope la frânare.
Stăm de vorba cu purtătorul de cuvânt al laboratorului de evaluare a performanței de frânare a anvelopelor de pe lângă G5- Deduleşti:
"Cele mai bune anvelope sunt Debica, Kenda şi Belshina..aia-i clar! Voi ştiţi cum frânează Loganurile cu Kenda când văd mici? Instantaneu! Şi ăia de pe bancheta din spate îşi lasă mucii pe parbriz. Ăştea cu Michelin îs varză...opresc numa la Râmnicu Vâlcea la McDonalds. La fel şi GoodYear, Pirelli sau Bridgestone, dar măcar ăştia nu fac pe deştepţii cu ghiduri de căcat. Unde mai pui că micii noştrii au un gust specific de arome Debica şi Belshina care le dau acel chel cheşoz deduleştean. Nu-i de mirare că Debica are 3 stele Deduleşti iar Michelin 3 cuie. E pe merit!"
x
Adauga comentariu
Ţi s-a activat neurococou?
Posteaza articol!