Cont
boier

În faţa bisericii din Mamaia Nord care obturează o intersecţie şi priveliştea către mare se construieşte o nouă biserică care să o obtureze pe prima.

Satiră/Pamflet
În faţa bisericii din Mamaia Nord care obturează o intersecţie şi priveliştea către mare se construieşte o nouă biserică care să o obtureze pe prima.
Pe moaştele unei flegme trase din pragul primei biserici se înalţă deja un P+cruce la gri. Stilul noii construcţii este unul avangardist 'din bordură în bordură' astfel încât participanţii la trafic sa poată să-şi ia lumină prin frecare, direct pe oglinda laterală. Inspirate de filosofia hotelieră de tip 'Fuck and go!', bisericile, aflate la mai putin de 5 metri una de alta, vor funcţiona în regim de vacanţă 'Pray, pay and runaway'. Beneficiarul ne explică: 'Iniţial am vrut să facem o biserică pentru nudişti în Vama-Veche dar am constatat că pe litoral dispunem numai de popi cu puţa mică. Cum să se prezinte aşa in faţa unor credincioşi cu lumânările pâna la genunchi? Aşa că am găsit înţelegere la Primăria Năvodari care ne-a zis că putem s-o facem unde vrem, exact ca ceilalţi interlopi care construiesc în zonă, aşa că o facem lângă astalaltă pentru ca popii vecini să poată s-o pună de-o cruce sau de-un barbut când n-au clienţi'
This article appeared first on neurococi.ro
Abonează-te la canalul nostru de Whatsapp!
...sau Telegram

Comentarii la articol:

...a zis cineva ceva de-o puţă mica?


  Popică
Adaugă comentariu!
Abonează-te!
articole noi pe email
x

Articole asemanatoare:






x

Adauga comentariu


Ţi s-a activat neurococou? Posteaza articol!
Quantcast