Cont
boier

Pentru că au înmulţit controalele de pe litoral şi au împărţit mii de amenzi, inspectorii ANPC se gândesc să participe la Olimpiada de Matematică.

Satiră/Pamflet
Pentru că au înmulţit controalele de pe litoral şi au împărţit mii de amenzi, inspectorii ANPC se gândesc să participe la Olimpiada de Matematică.
Bravii apărători ai mărcilor originale, de la Gucci la BMW, au aflat în această vară că stiu sa împartă, să înmulţească, ba chiar să aducă la limită un patron sau să-l pună sub radical. Asta era problema consumatorilor români: nu ştiau ca şlapii Google pe care i-au luat din bazar cu cinşpe lei nu sunt originali. Exact ca operaţiunile 'leuştean' în urma căriea sunt destructurate reţele de babe care fac fise negre prin pieţele patriei, bărbaţii de la ANPC au senzaţia că îşi iau salariile de la Dolce&Gabbana şi fac praf micii comercianţi care vând la tarabă chiloţi BMW făra autorizaţie de la gigantul auto. Matematicienii distraţi aruncă demonstrativ prin pieţe cu băştile Apple fără să vadă că Mărul lui Jobs îşi cam bate viermele de consumatorii români.
This article appeared first on neurococi.ro
Abonează-te la canalul nostru de Whatsapp!
...sau Telegram

Comentarii la articol:

va astept maine la sediu cu autorizatiile pentru logourile folosite, basca voastra de ilegalisti


  inspector Gadget

hai mă dă-o dreaq..vad că ştiţi şi care-i următorul numar impar după 9...păi nu mai aveţi nici o taină


  Redacţea
Adaugă comentariu!
Abonează-te!
articole noi pe email
x

Articole asemanatoare:






x

Adauga comentariu


Ţi s-a activat neurococou? Posteaza articol!
Quantcast