Ca-n fiecare început de toamnă, antropofagii gospodari din Mediaş îşi cumpără cele necesare să pună murături. Dacă gospodinele patriei pun murăturile in saramură sau în oţet, comunitatea canibalilor din Mediaş le preferă pe cele în formol.
Mirel Ciungu, antropofag din Mediaş, dezvăluie reţeta:
"Salut mânca-ţi-aş! Dacă unii intră pe site-ul Jamilei să ia reţeta de murături, io am intrat doar ca să-i iau adresa de la rubrica contact. Acum, că ştiu unde stă, mai trebuie doar să cumpăr formoluţ şi să-i fac o vizită. Ăia mici m-or tot bătut la cap că ei vor murături Jamila, ştiţi cum îs ăştia mici...pun botu' la toate căcaturile de pe tictoc, că alfel puneam 2 borcane cu urechi, un butoi cu buci şi două cu ţâţe ca-n fiecare an. Reţeta e banală: pui cărniţa în borcane sau butoaie şi umpli cu formol. După o săptămână tre să sufli în ele să le vânturi, mai puţin în buci care se vântură singure."
x
Adauga comentariu
Ţi s-a activat neurococou?
Posteaza articol!