Cont
boier

Scărlătescu a semnat un contract cu Societatea de Microbiologie pentru colectarea şi studiul unor noi tulpini de bacterii.

Satiră/Pamflet
Scărlătescu a semnat un contract cu Societatea de Microbiologie pentru colectarea şi studiul unor noi tulpini de bacterii.
Bucătarul preferat al patriei este de neoprit. La nici două săptămâni de când E.Coli a hotărât stabilirea unei baze permanente în bucătăria starului Antena 1, bucătarul dă lovitura semnând un contract de exclusivitate cu Societatea Română de Microbiologie care obţine astfel acces pentru colectarea şi studiul noilor tulpini de bacterii şi micro-organisme din bucătăria sa. Şcărlătescu, care este de părere că doar bucătarii mediocri îşi lasă amprenta pe creaţiile lor, un bucătar adevărat lăsându-şi amprenta pe declanşatorul de alarmă la incendiu, pentru neurococi: "În mâinile mele, arta culinară nu este doar o îndeletnicire, ci un mediu de reproducere pentru noile forme de viață. Chiar şi la o banală omletă pot dezvolta un ecosistem bacterian complet nou! Ca bucătar şef important este să laşi în urmă măcar o nouă tulpină de E. coli sau un grup de microbiologi care colectează probe pentru studii viitoare! Gata?..ok!.. vezi să ies bine, slab şi deştept ..te servesc cu ceva original? E un fel inventat de mine! Doinaaa! adă o daltă şi-un ciocan, că domnu vrea supă!"
This article appeared first on neurococi.ro
Abonează-te la canalul nostru de Whatsapp!
...sau Telegram

Comentarii la articol:

Nici un comentariu, toată lumea e de acord!

Adaugă comentariu!
Abonează-te!
articole noi pe email
x

Articole asemanatoare:






x

Adauga comentariu


Ţi s-a activat neurococou? Posteaza articol!
Quantcast