Urât! Foarte urât! Specialiştii avertizează că valul de poze cu salate de Boeuf care va lovi România la sfârşitul săptămânii va fi şi în acest an înfiorător din cauza românilor care nu au apelat la serviciile unui Mayonnaise&Olives Architect, sau măcar ale unui stilist Pickled-Peppers.
Alfonso Turda, Boeuf Orchestrator Specialist, pentru neurococi:
"Studiile arată că românii care continuă să se tundă la frizerii sunt cei care se încăpăţânează să pună măsline şi gogoşari pe salata de Boeuf deşi nu au nici o calificare în acest sens. Ornarea unei salate de Beouf presupune studiu, muncă, sudoare picurată pe maioneză plus un curs de patru zile şi-un test grilă. Leonardo da Vinci însuşi a încercat să orneze o salată de Boeuf şi i-a ieşit un căcat! Vă daţi seama că nu e pentru oricine, da' ăsta-i nivelu' în România! Cei care au contractat deja un Mayonnaise Arhitect vor uimi reţelele de socializare cu monalise, care cu boi sau cosaşi odihnindu-se, realizate integral din măsline, ardei şi căcăreze de Zibeta."
x
Adauga comentariu
Ţi s-a activat neurococou?
Posteaza articol!