Un student la Arte a descoperit o metodă prin care poate folosi sarmalele cel puţin 6 luni. Acesta afirmă că a trecut şi de acest Crăciun cu sarmalele rulate în Primăvară, după o metodă pe cât de originală pe atât de migăloasă.
Albert Cigădău, realizatorul sarmalelor rezistente, pentru neurococi:
"Norocu' meu că n-am prietenă! Dacă aveam, o lăsam pe ea să se ocupe de problemă şi acest procedeu de rulat ar fi rămas în continuare necunoscut. Am aruncat o grămadă de sarmale până am reuşit să ating perfecţiunea! Acum nu mai am nici o problemă! Când am poftă de ceva de-ale gurii, nu trebuie decât să iau o sarma din frigider şi s-o mănânc ca pe îngheţată sau, dacă-i sărbătoare, să bag smântână-n ea. E chestie de dexteritate până prinzi mişcarea dar oricum e pentru oameni îndemânatici, dacă mă-nţelegi.
Tata mi-a dat ideea încă de când aveam 8 ani. Când făcea mama sarmale spunea: tu nevastă.. poţi să-ţi bagi p*la-n ele! Mesajul tatălui l-am înţeles mult mai târziu, când am ajuns student la Arte şi-am învăţat despre tradiţiile şi obiceiurile poporului român."
x
Adauga comentariu
Ţi s-a activat neurococou?
Posteaza articol!